Blij met nieuw artikel: samenvatting van The seven habits, door Covey

Enkele maanden terug heb ik met erg veel plezier ‘The seven habits of highly effective people’ uitgelezen en naast me neergelegd. En toen nog een keer gelezen, in ieder geval de belangrijkste stukken. Want het was echt een leerzaam boek. Het besprak onder andere hoe je meer leiderschap kunt hebben in je leven en gaf daar een zeer handige tool voor: het maken van een personal mission statement. Wellicht dat ik er op korte termijn een ga posten – ik heb verschillende definities opgeschreven en dat leidde tot leuke inzichten.

Hoe dan ook, voor de complete samenvatting lees: De 7 eigenschappen van effectief leiderschap – boekbespreking – Stephen Covey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.