Ongeluk, HR vacatures, Blogger borrel

De meesten die hier meelezen hebben vast via Facebook meegekregen dat ik drie weken geleden ben aangereden. Het was vooral erg schrikken: ik werd van links geraakt en ben toen met mijn achterhoofd de voorruit ingedoken. Een flinke ster met haartjes er in, met als resultaat dat ze in het ziekenhuis naar mijn hoofd hebben gekeken: of er glas in zat, of ernstigere dingen. Gelukkig was dat niet het geval en bleef het bij een lichte hersenschudding, twee hechtingen, wat moeilijk lopen en een paar uur in zo’n ellendige hoofdklem.

Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst weer gesport en hoewel ik helemaal kapot was van de helft van mijn sportritme, voelde dat goed. Het gaat dus steeds beter en ik ben ook gewoon weer voltijd aan het werk. Ik heb ook een nieuwe fiets gekocht en hoewel fietsen nog een beetje spannend is gaat dat ook goed. Dit weekend hoop ik op goed weer, zodat ik een stuk kan gaan wielrennen.

Steeds vaker vragen mensen ook hoe het zakelijk gaat. Wellicht ken ik meer mensen die aan het werk zijn, of werk zoeken? Hoe dan ook, bij Expand gaat het goed, we hebben redelijk wat HR vacatures, het bezoek op de website stijgt en op enige termijn organiseer ik weer een bloggerborrel, dit keer in Utrecht, zodat ik desnoods naar huis kan krui.. ik bedoel omdat dat centraal is.

Ik merk dat ik dit blog wat heb verwaarloosd de afgelopen periode, wat spijtig is. Ik zal er de komende weken meer tijd voor maken en weer wat meer gedachten over community management delen.

Afsluitend droevig nieuws: Ikki stopt er mee. En ik zou geen blogger zijn als ik daar een mooi verhaal over zou schrijven: IKKI bedankt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.