Ik schrijf mee aan een boek: Het sollicitatie alfabet

Hoera! Een paar jaar terug schreef ik al mee aan een boek voor Fontys Hogescholen en in de zeer nabije toekomst ga ik meeschrijven aan “Het sollicitatie alfabet”. De letters moeten nog verdeeld worden, maar ik hoop dat ik in ieder geval aan de slag kan met (web-)analytics.

Inmiddels sta ik al op de website van de alfabetboeken. En ik kijk er bijzonder naar uit om 12 september met de andere auteurs om tafel te gaan om te kijken naar wie wat gaat schrijven.

One thought on “Ik schrijf mee aan een boek: Het sollicitatie alfabet

  1. Pingback: Het sollicitatie alfabet kan besteld worden! | Chris Stappers weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.